deaddogdump

BEAR THE CROSS

Kategori: Allmänt

IDAG FICK MAN BÄRA KORSET, BEKÄNNA SINA SYNDER HOS ARBETSGIVAREN,.FAST JAG VAR INTE DET MINSTA ÅNGERFULL ,DOCK LITE FULL, RAZ ÄR VÄLDIGT FRIKOSTIG NÄR HAN BJUDER LUNCH, INKLUSIVE ALLT I VÄTSKEFORM BORTSETT FRÅN VATTEN.  HELL-SINKI  HAR FINA MATSTÄLLEN OCH RAZ HADE MED SIG TVÅ SNUBBAR FRÅN POISONBLACK, VI KAN KALLA DEM MR X OCH MR Y, ALLT SOM RYMS MELLAN AXEL X OCH AXEL Y ÄR KLOCKRENT GALENSKAP AV OMÄNSKLIGT TRIGONOMETRI, DE HÄR SNUBBARNA ÄR TOTALT RUBBADE.  JAG SATT OCH LÄSTE VINBIBELN NÄR TRION FRÅN HELVETET GJORDE ENTRE.  MR Y"TJENA B, LÄNGE SEN, DU LEVER ELLER ÄR DET BARA TICS EFTER LIKSTELHET"?    BL"JAG LEVER, DET RYCKER FORTFARANDE PÅ RÄTTA STÄLLEN,SJÄLV DÅ"?   MR Y"SAME SAME, FAST IBLAND KÖR MAN HUVUDVÄRKSTRICKET".   MR X"HELVETE VAD KALLT DET ÄR, KULORNA SÖKER SKYDD I ARMHÅLAN OCH KUKEN ÄR INTE STÖRRE ÄN NUNNANS KLITTA, FAN ATT MAN INTE ÄR EN KVINNA SÅ ATT MAN SLAPP DJUPFRYST MELLAN BENEN".   BL"SKINNBRALLOR PÅ VINTERN ÄR HARAKIRI FÖR POTENSEN, KÖP ETT PAR LÅNGKALLINGAR OCH FRACK".    MR X"I HELVETE HELLER ATT JAG TAR PÅ MIG FIOLGNIDAREKOSTYM  OCH LÅNGKALLINGAR BARA FÖR ATT DET ÄR PINGVINVÄDER, JAG ÄR VÄL INGEN JÄVLA BEETHOVEN".    BL"SÅ SANT, DU ÄR NOG MER BEETLEJUICE, KLASSISK SUGER HÅRIGT ,LIKSTEL GETPUNG".    MR X"HÄ,HÄ, OCH GETEN BÄR FRACK OCH EN JÄVLA CHAPEAU-CLAQUE, DRICKER PASTIS OCH HAR VIAGRA I FIOLFODRALEN".    BL"PRECIS, ROCKAR LIKA FETT SOM LÖSTÄNDER, VAR NI MED PÅ RAZ JULFEST"?     MR X"KLART VI VAR, DET ÄR JU METALLENS NOBELPARTY UTAN JÄVLA PINGVINER, BALLS TO THE WALL, MISSAR MAN DET SÅ ÄR MAN DÖD".    BL"VAR DET KUL"?     MR X"YO Y, RAZ PARTY, HADE JAG KUL"?    MR Y"OM DU HADE,.SOM FAN OCH HANS MORMOR".    MR X"FICK JAG LIGGA"?    MR Y"BARA MED EN FLATLUS, HÄ,HÄ".    MR X"VAR HON FIN"?    MR Y"HON? DET VAR JU EN SNUBBE,HÄ,HÄ, KÖRDE DU MED GUMMIRATTMUFFEN PÅ"?    MR X"HÄ,HÄ,SKIT NER DIG OCH RAKA HANDFLATAN"! ,..OCH SÅ VIDARE, MR X OCH MR Y ÄR EN MYCKET UNDERHÅLLANDE DYNAMISK DUO, FÖRSTÄRKT MED RAZ EN FÖRÖDANDE TRIO FULL AV BARNATRO OCH ÅRGÅNGSVIN.     www.youtube.com/watch?v=nOfe7rw3RPw                         

Kommentarer

  • Caroline säger:

    Jag gillar L.a ibland. Hade nog inte velat bo där, finner ingen charm i den där hollywoodhysterin. Men Sunset Strip är ju helt okej..iaf för ett tag.



    2008-12-29 | 23:28:26
    Bloggadress: http://coffeechic.blogg.se/
  • Siri säger:

    Middag för två!? Absolut! Annars kan du alltid bjuda in dina vänner, de verkar roliga.. ;)

    2008-12-30 | 13:19:05
    Bloggadress: http://barbiespussy.blogg.se/
  • Siri säger:

    Äh, jag skulle aldrig försvinna för gott utan att säga hejdå, inte frivilligt iaf!

    Tack så mycket! Men nu har jag långt rosa och blondt hår ;) haha.Vad händer på självaste nyårsafton? puss!

    2008-12-30 | 14:08:51
    Bloggadress: http://barbiespussy.blogg.se/
  • InreRum säger:

    Jag smyger in och önskar dig ett Gott Nytt År! Ta nu och ge mig en nyårspresent. Skriv ett inlägg om ett reseminne som förändrade ditt sätt att se på världen. Ta gärna det där om munkarna/kampsporten/meditationen. Berätta om hur du fått några av de där klokheterna som du faktiskt lurar på (va hon kräver...) Svara nu inte att du inte har tid, värdera mig istället på så sätt att du ger mig av den tiden :o)

    2008-12-30 | 14:28:15
    Bloggadress: http://inrerum.blogg.se/
  • Jackeline Perez säger:

    Det har du förstås rätt i..

    jag ska fira nyåret hos ett par vänner, sen ska vi ut. O du?

    Gott nytt år!

    2008-12-30 | 14:52:29
    Bloggadress: http://perezjackeline.blogg.se/
  • victor säger:

    Hej, Skriv under min lilla petition om åldrandet där jag vill ha 1000 underskrifter :)

    Du kan göra skillnad! Hjälp vetenskapen besegra åldrandet,annars besegrar åldrandet oss själva!



    http://www.thepetitionsite.com/1/besegra-ldrandet-och-ldersrelaterad-sjukdom

    2008-12-30 | 15:31:45
    Bloggadress: http://victorbjoerk.blogg.se/
  • Korven säger:

    jo men jag har varit dum nog att lätta lite väl mkt på trycket, har inte tänkt efter före. Men dom där 40 timmarna hann jag grubbla på rejält.



    gott nytt år Brandon!

    2008-12-30 | 15:32:14
    Bloggadress: http://enlitenkorv.blogg.se/
  • Trice säger:

    Svar: Nej från och med nu ska jag inte anta något. Ska fråga rakt ut istället. Så blir det nog bra :)Att folk går bakom ryggen på varandra är väl något som jag aldrig riktigt kommer förstå:P Kanske tur det.

    2008-12-30 | 18:37:24
    Bloggadress: http://trixietrice.blogg.se/
  • Malin säger:

    Men jag ville känna mig som alla de stora bloggarna som tjänar pengar på att blogga, därför tänkte jag att om jag bloggar på jobbet så tjänar jag ju iaf pengar under tiden då jag bloggar? :P

    Hade du trevligt under nyår? Själv var man på arbetet men nu är det fan färdigt med jobbet och snart återvänder jag till södern!

    Förövrigt så gillar jag låten riktigt mycket faktiskt!

    2009-01-02 | 00:39:27
    Bloggadress: http://youareanasshole.blogg.se/
  • Malin säger:

    Men jag ville känna mig som alla de stora bloggarna som tjänar pengar på att blogga, därför tänkte jag att om jag bloggar på jobbet så tjänar jag ju iaf pengar under tiden då jag bloggar? :P

    Hade du trevligt under nyår? Själv var man på arbetet men nu är det fan färdigt med jobbet och snart återvänder jag till södern!

    2009-01-02 | 00:40:14
    Bloggadress: http://youareanasshole.blogg.se/
  • Alina säger:

    Godnatt!

    2009-01-02 | 00:42:02
    Bloggadress: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här: