deaddogdump

MY SUMMERWINE

Kategori: Allmänt

EN ÖVERGIVEN DJÄVUL I ETT FRÄMMANDE HELVETE AKA BRANDON LEE INSTÄNGT I EN REPLOKAL FÖR ARVINGARNA,.KANSKE INTE, MEN BRA NÄRA.   JAG VAR INSTÄLLD ATT STANNA I LONDON NÅGRA DAGAR MEN ICKE, MÅSTE TA ETT JOBB PÅ ANNAT HÅLL REDAN I MORGON.    INTE SÅ MYCKET ATT SÄGA OM DET, SOM FRILANSARE LEVER MAN I RYGGSÄCK, SNABBA RYCK.     DAGENS JOBB VAR REN RUTIN, INGENTING  SPECIELLT INTRESSANT MEN SKAPLIGT VÄLBETALT,RÖDA SIFFROR BLEV SVARTA, DET RÅDER EKONOMISK BALANS I BAKFICKAN, MEN SÄG DEN LYCKAN SOM VARAR.     NÅ VÄL, GÅRDAGENS SPELNING BLEV I ALLAFALL MER GIVANDE ÄN JAG HADE FÖRVÄNTAT MIG, STEVE´S LILLSYRRA SHARON AKA MIN EX DÖK UPP HELT OVÄNTAT, I ALLAFALL FÖR MIN DEL.    JAG HAR STARKA  MISSTANKAR OM NÅ´N SLAGS KONSPIRATION  DÄR ZANDRA ÄR INBLANDAT, BL, MANNEN SOM DANSAR MED VARGARNA, EVENTUELLT MED ROCKCHICKS ÄR INTE FRIDLYST LÄNGRE, EH, BÄTTRE FLY ÄN ILLA FÄKTA.     VI HADE PRECIS AVSLUTAT SISTA LÅTEN NÄR SHARON  KLEV IN I LOKALEN OCH KLÄTTRADE UPP PÅ SCÉNEN.    JAG BLEV TAGEN PÅ SÄNGEN, ELLER I ALLAFALL PÅ SCENEN, STEVE HOJTAR GLATT ATT NU SKA BL OCH SHARON GE SIN TOLKNING AV "MY SUMMERWINE, JAG STÅR OCH GAPAR, SER ALLMÄNT DUM UT,TYP,  VAD I HELVETE.     KANSKE PÅ SIN PLATS ATT GE ER EN LITEN FÖRKLARNING.    JAG VAR IHOP MED SHARON FÖR NÅGRA ÅR SEN NÄR JAG BODDE I LONDON EN TID, INGENTING MAN GLÖMMER, DET VAR SOM ATT LEVA PÅ RANDEN AV EN VULKAN, EN AKTIV SÅDAN, HYPERAKTIV SÅDAN.    DYGNET RUNT, ÅRET OM , BALANSAKT AV DEN HÖGRE SKOLAN, HÄRLIGT HÄRLIGT MEN FARLIGT FARLIGT, LEKER MAN MED ELDEN SÅ,.JA, NI VET.    JA,JA,SKITSAMMA, VID NÅ´N TILLFÄLLE BLEV VI BARSLIGT FÖRTJUSTA  PÅ DEN HÄR GAMLA BALLADEN OM ATT BLI BJUDEN PÅ SOMMARVIN, OCH OMARBETADE DEN FRÅN BALLAD VIA UPPTEMPO TILL NÅ´N SLAGS TREACKORD PUNKROCK, VI VAR NOG LITE INSPIRERADE AV SEX PISTOLS COVER AV FRANK SINATRAS MY WAY.      FOLK GILLADE IDEN, SÅ VI SPELADE  DEN LITE DÅ OCH DÅ, I GÅR TYCKTE STEVE ATT DET VAR DAGS IGEN, UTAN ATT FRÅGA MIG FÖRST.   JÄVLA TYP, HAN VET ATT JAG ÄR SVAG FÖR SHARON´S  "SOMMARVIN",  HON ÄR VERKLIGEN NÅ´T UTÖVER DET VANLIGA,.VÄLDIGT MYCKET UTÖVER DET VANLIGA FÖR ATT VARA NYTTIGT FÖR ENS HÄLSA OCH VÄLSTÅND.     MEN STEVE HADE RÄTT, VI FICK KÖRA LÅTEN TRE GÅNGER,FOLK GILLADE DEN VERKLIGEN,..DÄR SER MAN, LIKET RÖR SIG.     EFTERÅT BLEV DET NÅGRA DRINKAR PÅ EN SVARTKLUBB, SNACK OM GAMLA GODA TIDER, NÅGRA DRINKAR TILL,.HEM TILL SHARON OCH,..NÄÄ, NU STÄNGER JAG DÖRREN FÖR ER, ANVÄND FANTASIN ELLER KIKA GENOM NYCKELHÅLET, NI VET,: "STRAWBERRIES CHERRIES AND AN ANGEL´S KISS IN SPRING, MY SUMMERWINE IS REALLY MADE FROM ALL THESE THINGS, TAKE OFF THOSE SILVER SPURS AND HELP ME PASS THE TIME,..AND I WILL GIVE YOU MY SUMMER WINE",..JAG KAN INTE VISA ER VÅR TOLKNING, MEN NI FÅR LYSSNA VILLE VALO´S  OCH NATALIA AVELON´S, DEN ÄR FIN DEN MED,.HA,HA, EN KUL GREJ, SHARON ÄR VÄLDIGT LIKT NATALIA UTSEENDEMÄSSIGT,  VÄLDIGT LIKT, LITE CREEPY PÅ NÅ´T SÄTT, SÅ, MINA SMÅ LAMM, TA EN KLUNK AV SOMMARVIN.   www.youtube.com/watch?v=EOs2TSXTOkQ                        

Kommentarer

 • Korven säger:

  om du inte ser det så är det tre OLIKA blondiner! :D

  HAHA, ditt ex skulle jag vilja träffa, I like fierce women! RAWR.  Jag åker fredagen den 13:e, kan aldrig båda gott???  Jag har det, liksom du.

  2009-01-19 | 21:41:06
  Bloggadress: http://enlitenkorv.blogg.se/
 • Umma säger:

  Men.. Men.. Alltså. Jag lovar. Cykeln mådde bättre efter operationen. Jag gjorde det i ALL välmening skull. Jag gjorde det för att han skulle få tillbaka ett värdigt liv. Så han skulle slippa stå i källaren, utan något sköte tryckandes mot sadeln. Jag gjorde det för vår kärleks skull - Räcker inte det?!?!

  2009-01-19 | 22:58:02
  Bloggadress: http://umma.blogg.se/
 • Michelle säger:

  sv. they must have been talking about the wrong girl.. :)

  2009-01-19 | 23:00:09
  Bloggadress: http://themichelle.blogg.se/
 • Caroline säger:

  MJ är typ bäst i världen, på riktigt.

  Jag ska kämpa mig till uni efter en hård kväll. Jag pngrar alla dubbla JD och cola.

  Eller nej, det gör jag inte. Men d förstår. Ibland går man över gränsen. Jag försöker hårdare

  2009-01-20 | 09:55:52
  Bloggadress: http://coffeechic.blogg.se/
 • Dragana säger:

  Åh du reser runt med jobbet? Det låter ju spännande, mer än "plågsamt" som du beskriver det som.  Är London fint så här dags på året då?  (Svar: Hahah... ja... jag får la ta och boka in dig någonstans! Hm.!)

  2009-01-20 | 12:40:22
  Bloggadress: http://iseedee.blogg.se/

Kommentera inlägget här: