deaddogdump

KICK THE SLICK

Kategori: Allmänt

ÅTER HEMMA IGEN EFTER ETT FÖRHÅLLANDEVIS KORT KÖPENHAMN BESÖK, ATT FÖRSÖKA FÅNGA NATTAKTIVA MUSIKDJUR SOM GÅR PÅ PULVERFÖDA PÅ DAGTID ÄR INTE LÄTT.  SJÄLKLART VAR JAG BEREDD PÅ, ATT DE HÄR SNUBBARNA INTE SKULLE DYKA UPP VID AVTALAT TIDPUNKT, MEN ATT SITTA OCH VÄNTA I ETT TRIST SKIVBOLAGSKONTOR GÖR MIG ÄNDÅ OM INTE FÖRBANNAD, SÅ I ALLAFALL MÅTTLIGT IRRITERAD.  GREJEN ÄR, ATT NÄR JAG BLIR IRRITERAD SÅ  KAN DET HÄNDA ATT JAG ÄVEN BLIR LITE SMÅELAK, OCH HAR TENDENS ATT DRIVA MED LÄMPLIGA, NÄRVARANDE OBJEKT.  SÅ,SITTER DÄR OCH SMÅTJURAR OCH MAN OH MAN, WHAT A HAPPY DAY, IN KLIVER EN ARMANISLICKPRIMADONNA DIREKT UR BÖRSDJUNGELN, BANANBÅTSÅNGEN SPELAS LÅGMÄLD PÅ BAKGRUNDEN,    "JOBBAR DU HÄR"?     ACK,ACK,EN SÅNT SNUBBE, HÖRDE JAG GODDAG,HEJ, HÖRDE JAG URSÄKTA ELLER NI? INTE? VARFÖR INTE? SER JAG UT MER SOM DU ÄN NI? YO BOY? MAN OH MAN, WHAT A HAPPY DAY!    BL"NEJ, JAG JOBBAR INTE HÄR, JAG SITTER HÄR FÖR ATT DET SKA INTE SE SÅ FOLKTOMT UT".   ASP"URSÄKTA"?    BL"DU BEHÖVER INTE BE OM URSÄKT, JAG FÖRSTÅR, DU SER INTE RIKTIGT KRY UT, VAR DU MOBBAD I SKOLAN SOM LITEN"?     ASP TAPPAR EN LOCK UR HÅRGELÉN, FINGRAR LITE TAFATT PÅ SLIPSEN, OCH FÖRSÖKER FÖRGÄVES RYNKA PÅ BOTOXPANNAN.    ASP"NU FÖRSTÅR JAG INTE RIKTIGT, JAG,.. BL"JAG FÖRSTÅR ATT DU INTE FÖRSTÅR OCH JAG HAR FULL FÖRSTÅELSE FÖR DITT PROBLEM".    ASP SNUBBENS BLICK FLADDRAR LITE NERVÖST, HAN TITTAR PÅ MIG, SEN SEKRETERAREN OCH SEN MIG IGEN.   ASP"SÅ DU ÄR INTE FRÅN SONY, JAG TRODDE ATT,... BL"NEJ,NEJ, JAG GÖR MARKNADSUNDERSÖKNING FÖR PRATT&WHITNEY´S RÄKNING ANGÅENDE SKADEDJURSBEKÄMPNING I KONTORSLANDSKAP,.SJÄLV DÅ"?    ASP"JAG ÄR FRÅN,....  BL"VÄNTA, SÄG INGET, DU ÄR EN ROCKSTJÄRNA ELLER HUR, KÖR RIKTIGT BALLS TO THE WALL MANGEL SÅ ATT BRUDARNA TAPPAR  FÖRSTÅNDET OCH SLÄNGER TROSORNA, VISST ÄR DU DET"?    ASP"ALLTSÅ, JAG ÄR,...  BL"DU, KAN JAG FÅ DIN AUTOGRAF, JAG SAMLAR SÅNA FÖR MIN FÖRSTÅNDHANDIKAPPADE SYSTER, HON SKULLE BLI SÅ JÄVLA GLAD"!    SNUBBEN SER LITE ALLMÄNT FÖRVIRRAD UT, OCH SEKRETERAREN SOM KÄNNER MIG SEDAN GAMMALT BESTÄMMER SIG ATT INGRIPA.   "NI KAN GÅ IN NU, HERR LARSEN  VÄNTAR PÅ ER".    ARMANISLICKPRIMADONNAN  GÅR IN HOS PR GURUN, LISE SKAKAR UPPGIVET PÅ HUVUDET. "DU KUNDE INTE BARA LÅTA BLI ELLER HUR, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG"?    BL"BORTSETT FRÅN DET HÄR MED HUVUDET"?     LISE"HA,HA, DU ÄR BARA FÖR MYCKET B, VET DU DET, EN RIKTIGT KNASBOLL".    BL"MMM, JAG ÄLSKAR DIG MED".   ,..OCH INTERVJUN?  ALLA TIDERS NÄR SNUBBARNA DÖK UPP, JAG BLEV ELD OCH LÅGOR.     www.youtube.com/watch?v=hndFp8EMuIU      

Kommentarer

 • Caroline säger:

  För guds skull, här finns ingen tid för något som avslappning. Ikväll sätter jag mig återigen med den där gubben och tyragglar. Jag hoppas bara att bitarna faller på plats.

  2008-12-03 | 19:41:47
  Bloggadress: http://coffeechic.blogg.se/
 • Malin säger:

  Marco har jag faktiskt relativt bra koll på men fortfarande är det Sonata och Tony som är det mest intressanta :P Kollar in varje länk, gillar en del faktiskt men långt ifrån allt :D Dock är det ju så med musiken, alla kan inte gilla samma skit! Jag är dock glad att jag uppskattar rock och metal istället för annan sketen musik!

  2008-12-03 | 23:08:33
  Bloggadress: http://youareanasshole.blogg.se/

Kommentera inlägget här: